Бижутерия Захир (@bijutazahir) • Снимки и видеоклипове в Instagram

Условия за доставка

Условия за доставка

ПОРЪЧКА
Може да направите своята поръчка от онлайн магазин zahir.bg  на тел.0894 551005 или през уеб сайта, посредством пазарската кошница.
Ако пазарувате онлайн за първи път или се затруднявате с направата на поръчка, колебаете се какъв размер е подходящ за вас, или искате да получите някаква друга информация относно артикулите , то моля  да се свържете с нас на посочения телефон.
Всички поръчки се изпращат от наши консултанти без потвърждение по телефон на същия работен ден

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ - наложен платеж с пощенски паричен превод.
Направените поръчки може да заплатите в брой ( НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ) при доставката в посочен от вас офис на куриерска фирма Еконт или Спиди или на самия куриер, когато пратката е изпратена до адрес на клиента.
 
ДОСТАВКА - срок на обработка и доставка
zahir.bg  доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт или Спиди. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.econt.com или speedy.bg.
Искаме всички наши клиенти да са доволни, затова изпращаме всяка стока с опцията ПРЕГЛЕД . Така вие може да прегледате артикула за период от 15 минути преди да заплатите
Поръчките, направени до 16:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа , офисите на куриерите работят от 9:00 до 15:00 часа . Всички доставки, заявени в петък, да се доставят в събота до адрес, се начислява такса ПРИОРИТЕТ - 2,00лв.
Поръчките, направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници . Поръчки, направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден. В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин zahir.bg  запазва правото да поиска различни условия на доставка.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

   При поръчка доставката е фиксирана. До офис на Спиди се заплаща до 4.90 лв,до офис на Еконт до 4.90, а до  адрес до 6.90 лв.
   Ако поръчката не е одобрена след опцията: Преглед, и желаете да бъде върната, доставката се поема и в двете посоки от клиента.
   При дадена поръчка в петък да се достави  в събота до адрес, се начислява такса Приоритет в размер от 2,00лв.Тя се поема от клиента, начислява се от фирма Еконт.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Всеки клиент, без основания, може да откаже получена от него поръчка в рамките на 14 календарни дни считано от датата на получаване на поръчката, както и в момента на получаването след Прегледа пред куриера. Вашето желание за отказ от поръчка е нужно да се свържете с наш консултант на тел. 0894 551005, като в този случай ще трябва да заплатите транспортните разходи по връщането.
Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ
Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин www.zahir.bg , може да бъде заменена или върната в 14 дневен период считано от датата на предаване на куриер към клиент, съгласно Закона за защита на потребителя.
Ако полученият артикул не Ви е по мярка, можете да го замените за същия продукт с друг размер или друг продукт, като са спазени следните условия:
    - Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, вмирисана).
    - Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    - Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
    - При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, zahir.bg  запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!
Ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:                                       
    -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;                                 
    -грешка в размера е настъпила по наша винa;                                                               
    -продуктът има дефект или някаква част от поръчката липсва;

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка, моля да се свържете с нас на телефон 0894 551005 , за да уточним подробностите по замяната .
    - НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които желаете да замените, без да сте ни уведомили.
    - Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност разликата в цената ще бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване.
    -След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.
Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.
Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Клиентът е нужно да заплати предварително куриерската такса.
 
ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

   Ако желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката свържете се с наш сътрудник ана тел.0894 551005 като посочите
    - номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).
    - причина за връщане.
    - посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна .
Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас и е необходимо да ни върнете поръчката с опцията Преглед. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.
НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които искате да върнете, преди да сте се свързали с нас.
В раздел ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА са описани условията, на които да отговаря върнатата стока. Ако  артикула не отговаря на тези изисквания,  zahir.bg  си  запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение!
 
ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
След като получим обратно върнатата от Вас стока и се уверим, че тя е в запазен вид , ние ще възстановим сумата отново с наложен платеж към вас.

Приятно пазаруване!
 

×
×
×
×

Безплатна доставка

За всички поръчки над 100 лв.

Безплатна доставка

За всички поръчки над 100 лв.

 

Срок на доставка до 24ч.

×

Срок на доставка до 24ч.

Продукта подлежи на връщане и подмяна

Срок на доставка до 24ч.

Продуктът подлежи на връщане и подмяна

опция преглед

×

опция преглед

Всички продукти са с опция преглед преди плащане

Всички продукти са с опция преглед преди плащане

×